AlgemeenBlogBoekGelukPodcast

Van geluk naar depressie – Radio interview

By 5 juni 2017 april 5th, 2023 No Comments

Van geluk naar depressie – Radio interview

Naar aanleiding van het verschijnen van mijn boek ‘Geluk is deprimerend ben ik gevraagd om te praten over depressie en specifiek over hoe je ‘door naar geluk te streven depressief kunt worden’. Dit radio interview uit 2017 heeft plaatsgevonden bij Meerradio voor het programma ‘Starten met Nederstigt en Houtkamp‘. ‘Van geluk naar depressie’ oftewel: Hoe gelukkig willen zijn je depressief maken.

Tijdens het gehele 2 uur durende radio interview komen verschillende onderwerpen aan bod rondom de thema’s ‘geluk’ en ‘depressie’. Het 3de deel gaat over de relatie tussen het streven naar geluk en hoe dat het ontstaan van depressieve gevoelens aan kan wakkeren.

Tijdens dit radio interview spreken we over hoe de ‘gelukscultuur’ ons depressief kan maken. “Geluk nastreven is een van de belangrijkste triggers voor depressiviteit.” Luister hieronder naar het fragment om te begrijpen hoe dat werkt.

Deel 3

Hoe het streven naar geluk ons depressief kan maken

Depressie coaching

Zoek je hulp voor jezelf, een geliefde of medewerker? Ga dan naar de Depressie Coaching pagina en schrijf je in voor een intake gesprek.

Depressie & Levenslust coach

Wil je je professioneel bekwamen in het veranderen van sombere gevoelens en gedachten? Kijk dan bij de Depressie & Levenslust Coach opleiding. Daar leer je hoe je een levenslust specialist kunt worden!

Luister naar alle delen van dit interview

Wassili Zafiris

Leave a Reply