AlgemeenBlogBoekGelukPodcast

Oorzaken van depressie – Radio Interview

By 12 januari 2018 april 5th, 2023 No Comments

Oorzaken van depressie – Radio Interview

Naar aanleiding van het verschijnen van mijn boek ‘Geluk is deprimerend ben ik gevraagd om te praten over depressie en specifiek over de oorzaken van depressie. Dit interview uit 2017 heeft plaatsgevonden bij Meerradio voor het programma ‘Starten met Nederstigt en Houtkamp‘.

Tijdens het gehele 2 uur durende interview komen verschillende onderwerpen aan bod rondom de thema’s ‘geluk’ en ‘depressie’. Het zesde deel van dit interview gaat over de oorzaken van depressie.

Deel 6

Wat veroorzaakt depressie?

Vreemd genoeg is de meest gangbare gedocumenteerde oorzaak van depressie ‘dat er iets mis is met de stofjes in je hoofd’. Maar hoe waar het misschien ook is dat er ‘stofjes’ in het brein veranderen bij depressie, mag je dit wel de oorzaak noemen van depressie? Of veranderen de ‘stofjes’ doordat er iets anders aan de hand is…? Luister hieronder naar het radio interview om te ontdekken wat de verassende oorzaken van depressie zijn.

Depressie coaching

Zoek je hulp voor jezelf, een geliefde of medewerker? Ga dan naar de Depressie Coaching pagina en schrijf je in voor een intake gesprek.

Depressie & Levenslust coach

Wil je je professioneel bekwamen in het veranderen van sombere gevoelens en gedachten? Kijk dan bij de Depressie & Levenslust Coach opleiding. Daar leer je hoe je een levenslust specialist kunt worden!

Luister naar alle delen van dit interview

 

Wassili Zafiris

Leave a Reply