Carrière & Loopbaancoaching

Wat is carrière & loopbaancoaching?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Twijfel je over welke keuze je moet maken in je carrière? Voel je je ontevreden met je huidige loopbaan? Ben je tot nu toe van de ene in de andere baan gerold ‘zonder zelf te kiezen’? Of staat jouw baan op de tocht en voel je je gedwongen een andere keuze te maken? 

Ben je op zoek naar concrete handvatten voor je verdere loopbaan en carrière? Carrière- of loopbaancoaching kan helpen.

Wat kies je?

Het belang van je carrière is duidelijk. Waar liggen jouw kansen en groeimogelijkheden? Op welke plek en met welke mensen voel jij je thuis en kun je floreren? Kies je voor zekerheid, geld, of ga je toch dat betekenisvolle avontuur aan? Of zou je zelfs geld kunnen verdienen met wat belangrijk voor jou is? Met loopbaancoaching onderzoek je deze vraagstukken en vind je jouw eigen antwoorden.

Wat doet een loopbaancoach?

Een verandering van loopbaan gaat niet altijd over ‘wat’ je kunt kiezen. Als het zo simpel zou zijn, had je allang een keuze gemaakt over het vervolg van je carrière. ‘Weten wat je wilt’ heeft niet per se te maken met ‘wat er voor je staat’. Natuurlijk is het waardevol om te weten welke keuzes er zijn. Het is belangrijk om te weten welke kansen er voor jou op de arbeidsmarkt zijn. Echter, wat bepaalt welke keuze je maakt? Dat heeft vooral te maken met ‘waarom’ je kiest. 

Een loopbaancoach helpt je om je diepere beweegredenen helder te krijgen. Met een loopbaancoach krijg je persoonlijke aandacht. Deze tijd voor jezelf helpt je alle aspecten van jezelf en je carrière goed onder de loep te nemen.

Tijdens de (online) coaching kijken we naar welke mogelijkheden er voor jou in de markt zijn. We onderzoeken ook welke aspecten van jouw persoonlijkheid je ondersteunen bij het maken van de juiste keuze, en welke aspecten belemmerend kunnen zijn.

Emoties? Ja, emoties!

Emoties, onzekerheden, twijfels en angsten beïnvloeden je carrièreperspectief ook. Als emoties je beïnvloeden bij het maken van keuzes, onderzoeken we waar deze gevoelens over gaan. Vervolgens transformeren we de belemmeringen die deze emoties creëren. Dit kan een uitermate effectieve manier zijn om keuzes minder beladen te maken. Daarom kan dit ook een onderdeel zijn van jouw persoonlijk ontwikkelingstraject. 

Uiteindelijk ontwikkel je een stuk persoonlijk leiderschap met behulp van loopbaancoaching. Je groeit op vele vlakken met behulp van een doortastende loopbaancoach.

De maken van de juiste keuze

Je carrière- en loopbaankeuzes zijn belangrijk. Je wil een weloverwogen beslissing nemen. Daarom zoek je iemand met kennis en ervaring. Ik heb vijfentwintig jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij het nemen van beslissingen en maken van keuzes. 

Als senior coach help ik je om jouw verlangens scherp te krijgen, je dromen zichtbaar te maken en je zelfverzekerd te voelen over de toekomst. 

Lees meer over coaching en coaching cases op de blog.

Vraag nu een intakegesprek aanBel direct voor meer info

Of bekijk de andere vormen van coaching.

Carrière & loopbaan coachingstraject

Wat kan je verwachten bij een loopbaancoachingstraject?

 • Ga uit van zeven individuele gesprekken van een uur per keer. Dit kan online plaatsvinden of life op mijn kantoor.
  • We starten met een online interessetest en een arbeidsmarktscan.
 • Let op: Je kunt ook naast het bovenstaande traject, loopbaancoaching zonder traject inplannen. Dan investeer je per uur zonder de testen. Mocht je deze optie wensen geef dit aan bij het intakeformulier.

De uitkomst van deze testen bespreken we bij het eerste gesprek. We bespreken dan ook wat jouw loopbaanvraag is en we stellen doelen. Van daaruit bepalen we de stappen die genomen moeten worden om je gewenste uitkomst te bereiken. 

Trustoo score Wassili Zafiris 9,8 - 2024

Trustoo score Wassili Zafiris 9,8 – 2024

De onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn divers. Elke stap in de coaching is afhankelijk van jou als persoon. Wat zich aandient onderweg naar jouw doelen is leidend. We zoeken oplossingen voor belemmerende gedachten en gevoelens en bereiken zo jouw doelstellingen.

Loopbaancoach kosten

De interessetest en arbeidsmarktscan inclusief zeven gesprekken van een uur zijn in totaal €1375,00 BTW vrij. Dit is een investering in je carrière maar óók in je persoonlijke ontwikkeling.

Er zijn natuurlijk ook andere soorten coaching. Gaat jouw coachvraag over het oplossen van belemmerende gedachten en gevoelens? Maar minder over wat je wilt doen in je carrière? Dan kan je je ook opgeven voor life coaching. Ervaar je teveel stress dan kan burn-out coaching mogelijk een betere optie voor je zijn. Zin in een inspirerende (nieuwe) baan? Persoonlijk leiderschap ontwikkelen? Wil je ontdekken wat de toegevoegde waarde is van persoonlijke begeleiding? Schrijf je dan nu in voor loopbaancoaching.

Een coachtraject

 • Twijfel je of je een heel loopbaancoachingstraject wilt doen? Schrijf je dan in voor een intakegesprek met 50% korting.
 • De locatie is IJburg, Amsterdam. Afspraken kunnen ook op locatie, bij bedrijven en overheden. Tevens maak ik gebruik van ‘online coaching’, coaching via Zoom, Teams, Skype of FaceTime videoverbinding. De resultaten zijn uitstekend.
 • De kosten van coaching zijn in vele gevallen aftrekbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij je eigen adviseur. Deze methodiek wordt helaas nog niet vergoed door verzekeraars.

Intakegesprek met een topcoach

Altijd al eens willen ontdekken wat een topcoach voor je kan betekenen? Maak nu gebruik van een intake coachgesprek van een uur met Wassili Zafiris voor de helft van de prijs (€ 87,50)! Gegarandeerd:

 • Verrassend nieuwe inzichten in je probleem.
 • Meer helderheid over wat je wilt bereiken.
 • Beweging in jouw situatie (of relatie).
 • Gevoel van richting en energie.
 • Duidelijkheid over ‘wat nu?’

“Ik wist niet dat mijn loopbaan beslissingen zo bepaald werden door emoties. Wassili weet haarfijn wat hij moet vragen om de pijnpunten boven water te krijgen. Even snel weet hij er een kracht van te maken!”

- RobDirecteur

“De online testen in combinatie met Wassili’s ervaring maakt de coaching een grote eye openener. Absolute aanrader.”

- SamPersonal assistant

Vraag nu een intakegesprek aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk op Verzenden. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om een datum in te plannen voor een intakegesprek.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Optioneel bericht

  Door dit formulier te verzenden ga ja akkoord met de privacyverklaring.

  Wassili gebruikt deze gegevens alleen om direct met je in contact te komen en verder nergens voor.

  Wassili is voormalig lid van het Europese Nominatie Comité (ENCO) van de ICF voor de Leiderschapsposities in de Europese raad van advies, RAC.