Coachfinder

Als coach sta ik ingeschreven bij Coachfinder, een gerenommeerde site waar consumenten een coach kunnen vinden die het beste bij hen past. Er wordt een zorgvuldige screening gedaan voor coaches worden toegelaten tot het platform. Zo komen alleen coaches in aanmerking met gecrediteerde opleidingen in coaching. Een diploma als psycholoog of mindfullnes-trainer alleen zijn bijvoorbeeld niet genoeg.

Bekijk hier mijn profiel.

Over Coachfinder

Coachfinder Wassili Zafiris

“Coachfinder is een initiatief van Psychologie Magazine, dé autoriteit in Nederland op het gebied van persoonlijke groei. Psychologie Magazine ondersteunt lezers en gebruikers in hun ontwikkeling, door bevindingen uit de psychologie te vertalen naar inzichten voor het dagelijks leven – al meer dan 35 jaar. Met een van de meest gelezen maandbladen van Nederland, met online trainingen, met masterclasses, themaspecials en psychologische tests. Psychologie Magazine helpt je verder – van de eerste hulpvraag tot aan de professional.

Om kwaliteit te kunnen garanderen worden alle coaches door het team van Psychologie Magazine voor Coachfinder geverifieerd. Dit betekent onder andere dat elke coach minimaal een opleiding gevolgd moet hebben die geaccrediteerd is door een organisatie die wij erkennen als voldoende kwaliteitswaarborging. Voor coaches biedt Coachfinder een platform die hen in staat stelt om beter vindbaar te zijn voor potentiële cliënten. Daarnaast ontvangen zij 14 keer per jaar Psychologie Magazine en krijgen ze onbeperkt toegang tot álle online artikelen en de digitale leeromgeving (met verdiepingsmodules en live online masterclasses). Zo helpt Coachfinder ze om nóg beter te worden in hun vak en proberen we samen met de coaches de drempel naar coaching te verlagen.

Enige tijd geleden heb ik de workshop Nieuwe identiteitstechnieken & Neuro-semantiek bijgewoond in het sfeervolle Kasteel Elsloo. Één jaar eerder heb ik een soortgelijke workshop bijgewoond (eveneens door Wassili). Iedere keer voelt het als een warm bad. Op z’n unieke laagdrempelige, nuchtere wijze weet Wassili tot de kern van ons Zijn door te dringen… En die kern te raken. Nooit eerder heb ik zoiets meegemaakt in een workshop. Met andere woorden: een verademing!

- Serge CaelersHypnotherapie, NLP en EMDR