Depressie coaching

Ondanks dat je ‘depressie’ en ‘coaching’ niet direct met elkaar koppelt zijn ze door mij wel degelijk aan elkaar gekoppeld geraakt. Ik heb meer dan 10 jaar onderzoek gedaan naar depressie en levenslust en heb een coaching methode ontwikkeld om met depressiviteit te kunnen werken als coach.

Geluk is deprimerend - boekDeze methode en de filosofie erachter staan in mijn boek Geluk is Deprimerend beschreven. Ik wilde doorgronden waarom iemand depressief kan worden en wat er in essentie zou moeten gebeuren om weer ‘licht te laten schijnen in de duisternis’.

Het is me gelukt om een effectieve methode te ontwikkelen die getoetst is bij honderden cliënten. Ik werk met jongeren vanaf een jaar of 18. Het gebruik van medicatie hoeft geen drempel te zijn. Indien je ernstige suïcidale gedachten hebt adviseer ik je om naar je huisarts te gaan. Ook als er andere complicerende factoren een rol spelen zoals bijvoorbeeld bipolaire problemen. Iedereen, van ‘chronische ontevredenheid’ tot (over)matige langdurige depressieve en sombere gedachten kan baat hebben bij mijn aanpak en Geluk is deprimerend werkt daar ondersteunend bij. Bekijk ook de video over, wat naar mijn idee de drie oorzaken van depressiviteit zijn. Wil jij ook beter begrijpen wat er met je aan de hand is en die sombere gedachten veranderen? Schrijf je dan nu in voor een intakegesprek.

Lees hier meer over het boek Geluk is deprimerend. In 2019 komt het ook in het Engels uit. Lees op de coaching pagina meer over mijn soorten coaching.

Vraag nu een intakegesprek aanBel direct voor meer info

‘Happily depressed’

Lucas Derks, sociaal psycholoog, heeft voor zijn internationale filmproject ‘New therapies for depression’ o.a. Wassili Zafiris gefilmd naar aanleiding van de door hem ontwikkelde ‘levenslust’ methode zoals beschreven in het boek ‘Geluk is deprimerend’.

Accreditaties

Gecertificeerd internationaal meta-coach, Master NLP trainer en neuro-semantiek trainer met zeer veel aanvullende kennis en ervaring. NLP Master Health Certified (1998 NLPU, University Santa Cruz California, NLP en gezondheid specialisatie). Zie ook mijn biografie. Fellow bij de IIOPM (International Institute of Organisational Psychological Medicine).

Een coach traject

 • De duur van een coach traject bij depressieve klachten is gemiddeld tussen de 5 tot 10 gesprekken (1 tot 1,5 uur per keer). Transformatie en zo efficiënt mogelijk te werken zijn daarbij belangrijk.
 • Maak gebruik van 50% korting bij het intake gesprek!
 • Bij deelname aan een van mijn trainingen krijg je 5 coachgesprekken met korting.
 • Bij behoefte aan langere termijn coaching kan je in een keer 10 coachuren aanschaffen met pakket korting.
 • De locatie is IJburg, Amsterdam. Afspraken kunnen ook op locatie, bij bedrijven en overheden. Tevens maak ik gebruik van ‘Skype coaching’, coaching via Skype video verbinding. De resultaten zijn uitstekend.
 • Coaching is in vele gevallen aftrekbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij je eigen adviseur. Deze methodiek wordt helaas nog niet vergoed door verzekeraars.

Intake gesprek met een topcoach

Altijd al eens willen ontdekken wat een topcoach voor je kan betekenen? Maak nu gebruik van een intake coach gesprek van een uur met Wassili Zafiris voor de helft van de prijs (€ 87,50)! Gegarandeerd:

 • Verrassend nieuwe inzichten in je probleem.
 • Meer helderheid over wat je wilt bereiken.
 • Beweging in jouw situatie (of relatie).
 • Gevoel van richting en energie.
 • Duidelijkheid over ‘wat nu?’

“Geluk is deprimerend begint luchtig en neemt je stap voor stap mee in hoe depressie ontstaat om je direct daarna te verlossen van de depressieve donkerte. Een boek vol met provocerende uitspraken en oefeningen die het licht in je doen aanwakkeren. Een knap staaltje van autonoom denken.”

- Lucas DerksSociaal psycholoog

Vraag nu een intakegesprek aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk op Verzenden. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om een datum in te plannen voor een intakegesprek.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Optioneel bericht

  Door dit formulier te verzenden ga ja akkoord met de privacyverklaring.

  Wassili gebruikt deze gegevens alleen om direct met je in contact te komen en verder nergens voor.

  Wassili is voormalig lid van het Europese Nominatie Comité (ENCO) van de ICF voor de Leiderschapsposities in de Europese raad van advies, RAC.

  Deel deze pagina...
  Share on Facebook
  Facebook
  Tweet about this on Twitter
  Twitter
  Share on LinkedIn
  Linkedin