Life coach Amsterdam

Een life coach is voor iedereen die wil werken aan persoonlijke ontwikkeling en op zoek is naar kansen. Het is tevens realistisch genoeg om te realiseren dat de ‘beren op de weg’ ook aangepakt moeten worden om vooruit te komen. Personal & Life style coaching bij een senior coach is voor mensen die dat wat ze in de weg staat willen transformeren en volledig aanwezig willen zijn in werk, gezondheid en relaties, om de juiste keuzes te maken.

Wil je zonder: angst, onzekerheid, zelftwijfel; schaamte en schuldgevoelens; irritaties en onmacht verder in je leven? Wil je ontdekken hoe je de diepste overtuigingen verandert en hoe je kansen kunt grijpen? Wil je onbelemmerd leven en groeien? En ben je op zoek naar een Life Coach Amsterdam? Geef jezelf daartoe de kans en schrijf je in voor een intakegesprek voor Life Coaching.

Vraag nu een intakegesprek aanBel direct voor meer info

Of ga terug naar coaching.

Toepassingen voor een Lifestyle coach

Een lifecoach/ lifestyle coaching kan helpen bij het vinden van een goede balans tussen werk en privé, om leren gaan met stress, de top in je vak en sport behalen en in je kracht leren komen. Daarnaast helpt een personal life coach bij het verbeteren van je communicatie, emotionele blokkades oplossen en onzekerheden over geld met de bedoeling dat jij beter in je vel komt. Kortom kan een coach traject meer uit jouw leven halen. Dus pak die kans met beide handen aan en schrijf je direct in.

Accreditaties
Gecertificeerd internationaal meta-coach, met zeer veel aanvullende kennis en ervaring. Zie ook mijn biografie.

Deze video is onderdeel van het kunstwerk van DashNDem op de Biënnale van Athene 2013. 11 top life coaches uit de hele wereld zijn gevraagd om mee te werken aan een video kunstwerk om de Grieken ‘uit’ de crisis te coachen. In ‘Reaching Re-birth’ coachen, de coaches bezoekers van de Biënnale d.m.v. video boodschappen. 150.000 bezoekers hebben de installatie gezien. Wassili praat over pessimisme, hopeloosheid en slachtoffer gevoelens en hoe je deze gevoelens veranderen kunt naar optimisme.

Een Life coach traject

 • De duur van een coaching traject is gemiddeld tussen de 3 tot 8 gesprekken (1 tot 1,5 uur per keer). Transformatie en zo efficiënt mogelijk werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling zijn daarbij belangrijk.
 • Maak gebruik van 50% korting bij het intake gesprek!
 • Bij deelname aan een van mijn trainingen krijg je 5 coachgesprekken met korting.
 • Bij behoefte aan langere termijn coaching traject kan je in een keer 10 coachuren aanschaffen met pakket korting.
 • De locatie is IJburg, Amsterdam. Afspraken kunnen ook op locatie, bij bedrijven en overheden. Tevens maak ik gebruik van ‘Skype coaching’, coach sessie via Skype video verbinding. De resultaten zijn uitstekend.
 • Een personal life coach is in vele gevallen aftrekbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij je eigen adviseur. Deze methodiek wordt helaas nog niet vergoed door verzekeraars.

Intake gesprek met een top life coach in Amsterdam

Altijd al eens willen ontdekken wat een life coaching voor jouw persoonlijke ontwikkeling kan betekenen? Maak daarom nu gebruik van een intake coach sessie van een uur met Wassili Zafiris voor de helft van de prijs (€ 87,50)! Naast deze korting heb jij gegarandeerd:

 • Verrassend nieuwe inzichten in je probleem.
 • Meer helderheid over wat je wilt bereiken.
 • Beweging in jouw situatie (of relatie).
 • Gevoel van richting en energie.
 • Duidelijkheid over ‘wat nu?’

“Coaching bij Wassili is 1000 keer effectiever, daadkrachtiger, positiever, bevrijdender en actiever dan het geluister van een met zichzelf in de knoop zittende Freudiaanse psycho therapeut. Zij zijn niet op zoek naar een oplossing, maar naar het zware donkere probleem. Daardoor kom je er niet meer uit. Wassili zoekt naar oplossingen, ook voor je zware donkere problemen. We gaan door tot we de oplossing hebben gevonden. Wassili werkt effectief”

- Stephan Pröppertegen vriend wiens vrouw psycho therapeute is

Vraag nu een intakegesprek aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk op Verzenden. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om een datum in te plannen voor een intakegesprek.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Optioneel bericht

  Door dit formulier te verzenden ga ja akkoord met de privacyverklaring.

  Wassili gebruikt deze gegevens alleen om direct met je in contact te komen en verder nergens voor.

  Wassili is voormalig lid van het Europese Nominatie Comité (ENCO) van de ICF voor de Leiderschapsposities in de Europese raad van advies, RAC.

  Deel deze pagina...
  Share on Facebook
  Facebook
  Tweet about this on Twitter
  Twitter
  Share on LinkedIn
  Linkedin