Life coach Amsterdam

Wat is life coaching?

Life coaching is een inspirerende vorm van begeleiding die je helpt bij het bereiken van doelen en het oplossen van problemen, zowel in werk als privé. Het is gericht op het verkennen van levensvragen en het ontwikkelen van persoonlijk inzicht. Dit kan onder andere inhouden: het ontdekken van je talenten en passies, het stellen van gezondheids- en fitnessdoelen, het leiden van een betekenisvoller leven, het verbeteren van conflicthantering en het transformeren van belemmerende gevoelens en negatieve emoties.

Wat doet een life coach?

Een life coach past verschillende methoden en technieken toe, afhankelijk van zijn opleiding en ervaring. Wassili, een zeer ervaren life coach, heeft expertise in performance coaching, werkt met topsporters, piloten en beurshandelaren, en helpt cliënten met zingevingsvraagstukken. Hij hanteert de door hem ontwikkelde RETeC methode om diepgaande emotionele problemen op te lossen. Wassili kan helpen met persoonlijk leiderschap, gezondheid- en welzijns vraagstukken, het vinden van innerlijke rust, het oplossen van innerlijke conflicten en het ontdekken van nieuwe perspectieven.

Als je wilt leven zonder angst, onzekerheid en zelftwijfel, als je klaar bent met onmacht en hulpeloosheid, als je wilt werken aan persoonlijke ontwikkeling of je persoonlijke effectiviteit wilt vergroten, kan life coaching een waardevolle stap zijn. Of je nu in Amsterdam en omgeving bent of online coaching wilt, je kunt je inschrijven voor een intakegesprek voor life coaching. Meer informatie over coaching is te vinden op de coach blog en de relatie blog.

Vraag nu een intakegesprek aanBel direct voor meer info

Of ga terug naar coaching.

Toepassingen voor life coaching

 • Het vinden van een gezonde balans tussen werk en privéleven.
 • Het aanleren van effectieve stressmanagementtechnieken.
 • Streven naar topprestaties in je vakgebied en sport.
 • Het ontwikkelen van persoonlijke kracht en zelfvertrouwen.
 • Het verbeteren van communicatieve vaardigheden.
 • Het overwinnen van emotionele blokkades.
 • Het aanpakken van financiële onzekerheden om welvaart te vergroten.
 • Leren omgaan met rouw.
 • Ongewenste emoties veranderen.
 • Gezonder leven, afvallen.
 • Ongewenste patronen doorbreken.
 • Relatie issues en patronen veranderen.

Als je wilt weten of jouw specifieke vraag of situatie kan worden aangepakt met behulp van life coaching, aarzel dan niet om contact op te nemen of schrijf je direct in. 

Voor loopbaanvragen kun je terecht bij loopbaancoaching, terwijl voor specifieke werkgerelateerde kwesties business coaching de beste optie kan zijn. Als je herstellende bent van een burn-out of als je denkt dat je een burn-out hebt, kun je je inschrijven voor burn-out coaching.

Trustoo score Wassili Zafiris 9,8 - 2024

Trustoo score Wassili Zafiris 9,8 – 2024

Wassili Zafiris is een gecertificeerde internationale meta-coach, met uitgebreide aanvullende kennis en ervaring. Zijn biografie biedt meer inzicht in zijn achtergrond en expertise.

Deze video is onderdeel van het kunstwerk van DashNDem op de Biënnale van Athene 2013. 11 top life coaches uit de hele wereld zijn gevraagd om mee te werken aan een videokunstwerk om de Grieken ‘uit’ de crisis te coachen. In ‘Reaching Re-birth’ coachen de coaches bezoekers van de Biënnale d.m.v. videoboodschappen. 150.000 bezoekers hebben de installatie gezien.

Wassili praat over pessimisme, hopeloosheid en slachtoffergevoelens. Hij begeleid de kijker naar hoe je deze gevoelens veranderen kunt naar optimisme.

Een life coach traject

 • Het life coachingstraject begint met het intakegesprek van een uur. Zowel life als online coaching. De intake zorg voor meer helderheid over jouw coachvraag en de te bereiken doelen. Tijdens de vervolggesprekken lossen we de belemmeringen op die je in de weg staan. Stap voor stap bewegen we dichter naar je doelen toe. Life coaching is een op de persoon afgestemde manier van persoonlijke ontwikkeling. Dit betekent dat elke stap dichter naar het doel nieuwe uitdagingen zichtbaar maakt. Het doel van life coaching is om doelen te bereiken en belemmeringen te veranderen.
 • De duur van een coachingstraject is gemiddeld tussen de 3 tot 8 gesprekken (1 tot 1,5 uur per keer). Transformatie en zo efficiënt mogelijk werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling zijn daarbij belangrijk.
 • Maak gebruik van 50% korting bij het intakegesprek!
 • Bij deelname aan een van mijn trainingen krijg je 5 coachgesprekken met korting.
 • Bij behoefte aan langere termijn coachingstraject kan je in een keer 10 coachuren aanschaffen met pakketkorting.
 • De locatie is IJburg, Amsterdam. Afspraken kunnen ook op locatie, bij bedrijven en overheden. Tevens maak ik gebruik van ‘Skype coaching’, coach sessie via Skype videoverbinding. De resultaten zijn uitstekend.
 • De kosten van een personal life coach zijn in vele gevallen aftrekbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij je eigen adviseur. Deze methodiek wordt helaas nog niet vergoed door verzekeraars.

Intakegesprek met een top life coach in Amsterdam

Altijd al eens willen ontdekken wat een life coaching voor jouw persoonlijke ontwikkeling kan betekenen? Maak daarom nu gebruik van een intake coachsessie van een uur met Wassili Zafiris voor de helft van de prijs (€ 87,50)! Naast deze korting heb jij gegarandeerd:

 • Verrassend nieuwe inzichten in je probleem.
 • Meer helderheid over wat je wilt bereiken.
 • Beweging in jouw situatie (of relatie).
 • Gevoel van richting en energie.
 • Duidelijkheid over ‘wat nu?’

“Coaching bij Wassili is 1000 keer effectiever, daadkrachtiger, positiever, bevrijdender en actiever dan het geluister van een met zichzelf in de knoop zittende Freudiaanse psycho therapeut. Zij zijn niet op zoek naar een oplossing, maar naar het zware donkere probleem. Daardoor kom je er niet meer uit. Wassili zoekt naar oplossingen, ook voor je zware donkere problemen. We gaan door tot we de oplossing hebben gevonden. Wassili werkt effectief”

- Stephan Pröppertegen vriend wiens vrouw psycho therapeute is

Vraag nu een intakegesprek aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk op Verzenden. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om een datum in te plannen voor een intakegesprek.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Optioneel bericht

  Door dit formulier te verzenden ga ja akkoord met de privacyverklaring.

  Wassili gebruikt deze gegevens alleen om direct met je in contact te komen en verder nergens voor.

  Wassili is voormalig lid van het Europese Nominatie Comité (ENCO) van de ICF voor de Leiderschapsposities in de Europese raad van advies, RAC.