Burn-out coaching

Burn-out kan een ernstig probleem zijn waar je langdurig last van kunt hebben als je niet op de juiste wijze begeleid wordt. Ik heb zeer veel cliënten en groepen begeleid om de veerkracht en weerbaarheid te vergroten bij tegenslagen en stress. Door mijn onderzoek naar stress in organisaties (Stress and Relaxation in Organisations) voor het Oxford Textbook of Organisational Psychological Medicine (komt uit in 2019) ben ik gespecialiseerd in hoe stress burn-out kan veroorzaken en wat de beste wijze is om mensen te begeleiden met burn-out verschijnselen. Schrijf je in voor een intakegesprek en wordt je Burn-out de baas.

Voor organisaties ontwikkel en begeleid ik stress preventie en reparatie programma’s.

Vraag nu een intakegesprek aanBel direct voor meer info

Of bekijk de andere vormen van coaching.

Accreditaties
Gecertificeerd internationaal meta-coach, Master NLP trainer en neuro-semantiek trainer met zeer veel aanvullende kennis en ervaring.
NLP Master Health Certified (1998 NLPU, University Santa Cruz California, NLP en gezondheid specialisatie).Zie ook mijn biografie. Follow bij de IIOPM (International Institute of Organisational Psychological Medicine).

Een coach traject

 • De duur van een coach traject bij burn-out is gemiddeld tussen de 5 tot 10 gesprekken (1 tot 1,5 uur per keer). Transformatie en zo efficiënt mogelijk te werken zijn daarbij belangrijk.
 • Maak gebruik van 50% korting bij het intake gesprek!
 • Bij deelname aan een van mijn trainingen krijg je 5 coachgesprekken met korting.
 • Bij behoefte aan langere termijn coaching kan je in een keer 10 coachuren aanschaffen met pakket korting.
 • De locatie is IJburg, Amsterdam. Afspraken kunnen ook op locatie, bij bedrijven en overheden. Tevens maak ik gebruik van ‘Skype coaching’, coaching via Skype video verbinding. De resultaten zijn uitstekend.
 • Coaching is in vele gevallen aftrekbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij je eigen adviseur. Deze methodiek wordt helaas nog niet vergoed door verzekeraars.

Intake gesprek met een topcoach

Altijd al eens willen ontdekken wat een topcoach voor je kan betekenen? Maak nu gebruik van een intake coach gesprek van een uur met Wassili Zafiris voor de helft van de prijs (€ 87,50)! Gegarandeerd:

 • Verrassend nieuwe inzichten in je probleem.
 • Meer helderheid over wat je wilt bereiken.
 • Beweging in jouw situatie (of relatie).
 • Gevoel van richting en energie.
 • Duidelijkheid over ‘wat nu?’

Geef jezelf een kado! Ga naar Wassili.

- Stephan Pröpper tegen Stephan Pröpper

Vraag nu een intakegesprek aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk op Verzenden. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om een datum in te plannen voor een intakegesprek.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Optioneel bericht

  Door dit formulier te verzenden ga ja akkoord met de privacyverklaring.

  Wassili gebruikt deze gegevens alleen om direct met je in contact te komen en verder nergens voor.

  Wassili is voormalig lid van het Europese Nominatie Comité (ENCO) van de ICF voor de Leiderschapsposities in de Europese raad van advies, RAC.

  Deel deze pagina...
  Share on Facebook
  Facebook
  Tweet about this on Twitter
  Twitter
  Share on LinkedIn
  Linkedin