AlgemeenBlogBoekGelukPodcast

Hoe werkt onze geest – Radio interview

By 26 mei 2017 april 5th, 2023 No Comments

Hoe werkt onze geest – Radio interview

Naar aanleiding van het verschijnen van mijn boek ‘Geluk is deprimerend ben ik gevraagd om te praten over depressie en specifiek over hoe ‘onze geest werkt’. Dit radio interview uit 2017 heeft plaatsgevonden bij Meerradio voor het programma ‘Starten met Nederstigt en Houtkamp‘. Hoe werkt onze geest? In laagjes!

Tijdens het gehele 2 uur durende radio interview komen verschillende onderwerpen aan bod rondom de thema’s ‘geluk’ en ‘depressie’. Het 2de deel gaat over de vraag: HOE denken mensen eigenlijk? Hoe doen wij dat en hoe ontstaan onze gevoelens? Hoe werkt onze geest?

Het tweede deel van het radio interview gaat over ‘hoe onze geest werkt’. Onze geest (denken en voelen) is gelaagd. Wij kunnen ‘denken over onze gedachten’ maar ook voelen over onze gevoelens’. Verwarrend? Luister hieronder naar het fragment om beter te begrijpen hoe jouw geest werkt.

Deel 2

Lagen in onze geest

Depressie coaching

Zoek je hulp voor jezelf, een geliefde of medewerker? Ga dan naar de Depressie Coaching pagina en schrijf je in voor een intake gesprek.

Depressie & Levenslust coach

Wil je je professioneel bekwamen in het veranderen van sombere gevoelens en gedachten? Kijk dan bij de Depressie & Levenslust Coach opleiding. Daar leer je hoe je een levenslust specialist kunt worden!

Luister naar alle delen van dit interview

Wassili Zafiris

Leave a Reply