AlgemeenBlogBoekGelukPodcast

Geluk hebben – Radio interview

By 20 juni 2017 april 5th, 2023 No Comments

Geluk hebben – Radio interview

Naar aanleiding van het verschijnen van mijn boek ‘Geluk is deprimerend ben ik gevraagd om te praten over depressie en specifiek over het aspect ‘geluk hebben’ in relatie tot depressie. Dit interview uit 2017 heeft plaatsgevonden bij Meerradio voor het programma ‘Starten met Nederstigt en Houtkamp‘.

Tijdens het gehele 2 uur durende radio interview komen verschillende onderwerpen aan bod rondom de thema’s ‘geluk’ en ‘depressie’. Het 5de deel gaat over ‘geluk hebben’.

Deel 5

Waar word je gelukkiger van? ‘Gelukkig zijn’ of ‘geluk hebben’?

Het vijfde deel van het interview gaat over het verschil tussen ‘gelukkig zijn’ en ‘geluk hebben’. Op het oog hebben deze twee concepten slechts enigszins iets met elkaar te maken maar als je je down voelt of zelfs depressief dan is één van beide vormen van geluk toch veel zinvoller om na te streven. Luister hieronder naar het fragment om te horen welke dat is…

Depressie coaching

Zoek je hulp voor jezelf, een geliefde of medewerker? Ga dan naar de Depressie Coaching pagina en schrijf je in voor een intake gesprek.

Depressie & Levenslust coach

Wil je je professioneel bekwamen in het veranderen van sombere gevoelens en gedachten? Kijk dan bij de Depressie & Levenslust Coach opleiding. Daar leer je hoe je een levenslust specialist kunt worden!

Luister naar alle delen van dit interview

Wassili Zafiris

Leave a Reply