AlgemeenBlogBoekGelukPodcast

De taal van Trump – Radio interview

By 21 mei 2017 april 5th, 2023 No Comments

De taal van Trump – Radio interview

Naar aanleiding van het verschijnen van mijn boek ‘Geluk is deprimerend ben ik gevraagd om te praten over depressie en specifiek over hoe ‘invloed van ons taalgebruik op hoe wij ons voelen’. Dit radio interview uit 2017 heeft plaatsgevonden bij Meerradio voor het programma ‘Starten met Nederstigt en Houtkamp‘. De taal van Trump gaat over de invloed van taal op hoe wij ons voelen en het ‘leiderschap’ van Donald Trump.

Tijdens het gehele 2 uur durende radio interview komen verschillende onderwerpen aan bod rondom de thema’s ‘geluk’ en ‘depressie’. Het 1ste deel gaat over de vraag: Heeft taalgebruik invloed op hoe wij ons voelen? Wat is er specifiek aan het taalgebruik van Trump en hoe beïnvloed dat anderen?

Het eerste deel van het interview gaat over de actualiteit van dat moment in 2017. Vooral het taalgebruik van de Amerikaanse president Donald Trump komt hierbij aan de orde. Hieronder is het fragment te beluisteren.

Deel 1

De taal van Trump

Depressie coaching

Zoek je hulp voor jezelf, een geliefde of medewerker? Ga dan naar de Depressie Coaching pagina en schrijf je in voor een intake gesprek.

Depressie & Levenslust coach

Wil je je professioneel bekwamen in het veranderen van sombere gevoelens en gedachten? Kijk dan bij de Depressie & Levenslust Coach opleiding. Daar leer je hoe je een levenslust specialist kunt worden!

Luister naar alle delen van dit interview

Wassili Zafiris

 

Leave a Reply