AlgemeenBlogBoekGelukPodcast

Zweef!

By 8 februari 2019 maart 22nd, 2023 No Comments

Zweef!

Zanger Dennis Kivit heeft, geïnspireerd op het boek ‘Geluk is Deprimerend‘, enkele geweldige nummers geschreven voor zijn nieuwe cd HARTKRACHT. ZWEEF! is een uplifting nummer dat je meeneemt van de duisternis naar het licht.

Ik heb Dennis ontmoet toen ik uit mijn boek Geluk is Deprimerend enkele hoofdstukken mocht voordragen op Vlieland. De VVV van Vlieland had kunstenaars en schrijvers uitgenodigd die inspiratie hadden opgedaan op Vlieland voor hun werk. Ik heb Geluk is deprimerend voor een deel geschreven in Vlieland en werd om die reden benaderd. Op een koude winterse dag mocht ik in een boerenschuur bij een haardvuur voorlezen uit mijn boek.

In een zaal vol met geïnteresseerden zat ook Dennis Kivit. Later die avond kwam ik hem tegen in een restaurant en hij sprak me enthousiast aan over hoe geïnspireerd hij geworden was door de door mij voorgelezen hoofdstukken. We bleven contact houden en ongeveer een jaar later, stuurt hij mij een ruwe versie van ZWEEF!. Tijdens het luisteren valt me op dat er stukken tekst uit Geluk is deprimerend in voor lijken te komen. Ik stuur Dennis een bericht met de vraag of dat zo is. En hij antwoord lachend, ‘jazeker’. Wat een geweldig gevoel dat een singer-songwriter inspiratie haalt uit mijn boek. Dennis treed op tijdens een van mijn presentaties over Geluk is deprimerend en we blijven voor altijd verbonden. Luister hieronder het prachtige ZWEEF!

Ga naar de boeken pagina voor meer informatie over Geluk is Deprimerend. 

1 op 1 coaching

Wil je afrekenen met sombere gevoelen? Ga naar Depressie coaching en plan direct een intake gesprek. 

Wil je kunnen werken met depressie?

Ben je een coach of therapeut en ben je benieuwd naar de kracht van de nieuwe methoden zoals beschreven in Geluk is Deprimerend? Geef je op voor de Depressie Coaching certificerings training. 
Wassili Zafiris

2150/zweef

Leave a Reply