Podcast

Comfort zone

By 24 april 2022 maart 18th, 2023 No Comments

Comfort zone

Radio Interview hoge school Amsterdam, april 2022

Al meer dan 25 jaar onderzoek ik ‘Geniale staten’. Geniale staten zijn de mentale-, emotionele- en gedrag kenmerken van uitzonderlijke personen. Of beter gezegd, personen met uitzonderlijk effectief gedrag.

Waarom slaagt de een wel en ander niet?

Wat maakt dat iemand uitzonderlijk gedrag vertoont in sport, kunst, de wetenschap of ondernemen? Waarom slaagt de ene persoon wel en de ander niet? Kunnen we uitzonderlijk gedrag leren? Zit daar een structuur achter? En zo ja, hoe reproduceer je die? Studenten van de faculteit International Journalism, wilde daar meer over weten. hieronder het interview.

Wil jij uitzonderlijk worden?

Wil jij ook leren hoe je uitzonderlijk gedrag eigen maakt? Zou jij een ‘succes’ mindset willen hebben? Verlang je naar een doorbraak maar wil die maar niet komen? Wij hebben de mindset onderzocht die het mogelijk maakt om in FLOW te komen. Flow is de voorwaarde voor uitzonderlijke prestaties. Iedereen die een topprestatie levert is in een specifieke gemoedstoestand en die noemen we FLOW. En ja, je kunt leren hoe je in flow komt, keer op keer. Je noemt flow ook wel ‘de geniale staat’. Vandaar dat we de training ‘Toegang tot je Eigen Genialiteit’ al jaren aanbieden. Wil jij ook leren hoe je ‘Geniaal’ kunt worden? Volg dan de training Toegang tot je Eigen Genialiteit. Dé training om jezelf in FLOW te brengen en te houden!

Staying in your comfort zone is an illusion

Radio interview (taal: Engels) met Janina Hofman van de Hoge School van Amsterdam, faculteit International Journalism, over COMFORT ZONES. Wat zijn comfort zones en wat er nodig is om in FLOW te komen.

Waarom is het zo lastig om uit je comfort zone te komen? Waarom is het zo lastig om in je zone te komen? Wat is FLOW? Kan je flow ‘aan zetten’ en wat is het nut daarvan? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens dit interview uitgezonden bij de radio uitzending van de faculteit International Journalism van de Hoge School van Amsterdam.

Artikel

Wil je hier meer over lezen?Je kunt hier ook het artikel ‘Staying in your comfort zone is an illusion‘ lezen. Het Engelstalig artikel voor het studenten magazine van de Universiteit van Amsterdam (UvA), COMFORTS, exploring, building and breaking comfort zones (pagina 15), over wat comfort zones zijn en wat er nodig is om in de ‘zone’ te komen.

Wassili Zafiris