Podcast

Comfort zone

By 24 april 2022 februari 5th, 2023 No Comments

Comfort zone

Radio Interview hoge school Amsterdam, april 2022

Al meer dan 25 jaar onderzoek ik ‘Geniale staten’. Geniale staten zijn de mentale-, emotionele- en gedrag kenmerken van uitzonderlijke personen. Of beter gezegd, personen met uitzonderlijk effectief gedrag. Wat maakt dat iemand uitzonderlijk gedrag vertoont in sport, kunst, de wetenschap of ondernemen? Waarom slaagt de ene persoon wel en de ander niet? Kunnen we uitzonderlijk gedrag leren? Zit daar een structuur achter? En zo ja, hoe reproduceer je die? Studenten van de faculteit International Journalism, wilde daar meer over weten. hieronder het interview.

Wil jij ook leren hoe je ‘Geniaal’ kunt worden? Volg dan de training Toegang tot je Eigen Genialiteit. Dé training om jezelf in FLOW te brengen en te houden!

Staying in your comfort zone is an illusion

Radio interview (taal: Engels) met Janina Hofman van de Hoge School van Amsterdam, faculteit International Journalism, over COMFORT ZONES. Wat zijn comfort zones en wat er nodig is om in FLOW te komen.

Waarom is het zo lastig om uit je comfort zone te komen? Waarom is het zo lastig om in je zone te komen? Wat is FLOW? Kan je flow ‘aan zetten’ en wat is het nut daarvan? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens dit interview uitgezonden bij de radio uitzending van de faculteit International Journalism van de Hoge School van Amsterdam.

Artikel

Wil je hier meer over lezen?Je kunt hier ook het artikel ‘Staying in your comfort zone is an illusion‘ lezen. Het Engelstalig artikel voor het studenten magazine van de Universiteit van Amsterdam (UvA), COMFORTS, exploring, building and breaking comfort zones (pagina 15), over wat comfort zones zijn en wat er nodig is om in de ‘zone’ te komen.

Wassili Zafiris