AlgemeenBlogCoaching

Bastiaan Ragas in gesprek met Wassili Zafiris

By 27 november 2016 april 15th, 2023 No Comments

Bastiaan Ragas in gesprek met Wassili Zafiris

Bastiaan Ragas wil een goede vader zijn: ze missen hem thuis. Zijn vrouw Tooske Ragas en hun kinderen vinden dat hij te veel werkt. Hij besluit om met coach en NLP master trainer Wassili Zafiris in gesprek te gaan om te onderzoeken hoe- en of hij betere keuzes kan maken.

Wassili begint met het stellen van vragen om onbewuste gevoelens en gedachten boven tafel te krijgen. Hij doet een speed coach sessie met Bastiaan en weet binnen 5 minuten een zeer gevoelige snaar te raken bij Bastiaan. Bekijk de video hieronder om Bastiaan zijn verassende reactie te zien.

Bastiaan Ragas schrijft een column voor VROUW Magazine van de Telegraaf: In therapie. In de video Bastiaan Ragas in gesprek met Wassili Zafiris kun je een samenvatting van dat gesprek bekijken.

Ook in gesprek?

Heb je het idee dat jij het ook lastig vindt om bepaalde gevoelens toe te laten? Merk je dat je ‘het ene wilt maar ook het andere’? Heb je het gevoel dat je dingen op moet geven die je niet op wilt geven? Kan je moeilijk keuzes maken of zit er een downside aan je keuzes? Je kunt deze dilemma’s oplossen! Overweeg eens om een coach gesprek te hebben. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Wassili Zafiris

Leave a Reply