Training. Wassili Zafiris. NLP. RETEC.

Persoonlijke effectiviteit

De training persoonlijke effectiviteit is ontwikkeld om je als individu effectiever te laten functioneren. Dit wordt bereikt door middel van  het vergroten van het zelfinzicht en het gestructureerd ontwikkelen van communicatievaardigheden. 

Deze training wordt gegeven door Wassili Zafiris.

Doel

Je gaat met een aantal leerdoelen weg. Met behulp van deze leerdoelen kan je je eigen persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Je zal beter weten waar je voor staat en wat je mogelijkheden en beperkingen zijn. Door interactie met anderen vindt zelfreflectie plaats en worden middelen aangeboden voor groei en ontwikkeling.

Aanpak

Op dag 1 zal eerst de communicatie theorie behandeld worden, waarnaar wordt gekeken naar de vier kernelementen van effectieve communicatie. Individueel en in groepjes onderzoek je d.m.v. oefeningen deze vier punten en pas je ze toe op je persoonlijke communicatie stijl.

Op dag 2 doen we een oefening waarbij we gaan kijken hoe je je relaties met andere mensen beter kunt managen. Er wordt een middel aangeboden om met communicatie en interactie problemen om te gaan. Vervolgens gaan we het zelfbeeld onderzoeken, zodat je dieper inzicht krijgt in je eigen handelen en keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt. Groei op een diep persoonlijk niveau staat op de voorgrond.

Inhoud van de training

Behandelen van de vier kernpunten van effectieve communicatie
Je ontdekt waar communicatieproblemen kunnen ontstaan, hoe je effectiever communiceert en je leert middelen om je doelen te kunnen bereiken.

Managen van mensen
Hier leer je doorgronden wat er in interactie gebeurt, waarom jij op een bepaalde manier reageert en waarom andere op jou reageren op hun specifieke manier.

Problemen oplossen
Je leert bestaande problemen vanuit verschillende perspectieven te beschouwen, waardoor vaak verrassende leermomenten en oplossingen zich aanbieden.

Onderzoeken van je zelfbeeld
Je krijgt een dieper inzicht in eigen handelen en de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt. Hier vloeien een aantal leerdoelen uit voort.

8,4

Gemiddeld cijfer voor deze training van meer dan honderd deelnemers (over een periode van 15 jaar)

Duur

Dag 1 en 2 van 9.00 –17.00 uur. Er bestaat ook een mogelijkheid voor een derde dag, waarbij nog meer verdieping plaats vindt en je meer routine krijgt bij het stimuleren van je eigen ontwikkeling.

Voor wie?

 • Mensen die al leiden en willen leren hoe je effectiever omgaat met personeel en werknemers.
 • Mensen die mogelijk in de toekomst gaan leiden, waarbij een aanzet in de vorm van zelfreflectie gewenst is.
 • Mensen die niet leiden en meer inzicht willen in hoe ze overkomen op anderen en wat het effect is van hun gedrag en taalgebruik op de kwaliteit van de interacties.

Aantal deelnemers: 6-9 personen

Prijs per groep (intern): op aanvraag

Locatie: n.o.t.k

Voorbereiding

De deelnemers formuleren hun persoonlijke doelstellingen en zetten deze op papier. De trainer stuurt vooraf een korte vragenlijst. Deze lijst stuur je voor aanvang van de training aan de trainer.

Investering

€ 1099,00

Alle genoemde trainings- en coachingsprijzen zijn BTW vrij.

Arrangementskosten

Indicatie arrangementskosten per dag inclusief logies € 225,00/ exclusief logies € 112,50 incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd op basis van nacalculatie).

Incompany

Op maat gemaakt

Wil je met meerdere collega’s een opleiding volgen? Dan is een incompany training interessant voor jullie. De training kan uiteraard op maat gemaakt worden. Modelleren is een van onze grote krachten. Neem contact op over de mogelijkheden.

Coaching bij je opleiding?

Een van de manieren om het geleerde toepasbaar te maken in jouw specifieke context is begeleiding d.m.v. coaching. Individuele begeleiding kan net dat stukje extra bieden waardoor het geleerde in de training nog beter op zijn plek valt. De ervaring hiermee is zeer positief.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten of het programma aansluit bij jouw leerwensen en behoeften, neem dan contact op met Wassili Coaching, Training & Organisatie ontwikkeling

Gratis adviesgesprek

Wil je weten of het programma aansluit bij jouw leerwensen en behoeften, neem dan contact op met Wassili Coaching, Training & Organisatie ontwikkeling

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Optioneel bericht

  Door dit formulier te verzenden ga ja akkoord met de privacyverklaring.