Geniaal leven (vervolg op TEG)

TEG en Geniaal leven vormen samen de neuro-semantische NLP practitioner training

Een van de belangrijke kenmerken bij het volgen van een neuro-semantische training is dat het naast bijzondere nieuwe technieken zich richt op die gebieden van ons leven waar de werkelijke verbeteringen nodig zijn. De gebieden die je levensvreugde aanzienlijk kunnen vergroten. Dus geen overbodige details maar kennis over de essentiële zaken.

Naar het volgende niveau

Wil jij naar het volgende niveau? Dan is dit de training! Het vervolg op ‘Toegang tot je Eigen Genialiteit’ gaat specifieker in op 4 belangrijke gebieden van ons leven. Je kennis van meta-staten uitbreiden en leren hoe de reflexiviteit van de geest ons functioneren stuurt. Je communicatie skills enorm verbeteren en je effectiviteit als coach vergroten.

  1. In je kracht komen. Hoe je proactief in plaatst van reactief kunt worden. Hoe je werkelijk verantwoordelijkheid kunt nemen. Hoe je optimistisch leert evalueren in plaats van pessimistisch. Hoe je je weerbaarder kunt voelen.
  2. Betere relaties hebben en met moeilijke personen omgaan. Wat kun je doen om minder gevoelig te zijn voor beledigingen- word onbeledigbaar! Leren vergeven en barmhartig naar anderen zijn. Krijg meer toegang tot humor. Leer effectief feedback geven en ontvangen.
  3. Wat te doen om je zakelijke succes te verbeteren? Kansen zien en grijpen, rijkdom eerst van binnen uit. Gepassioneerd leven. Hoe ontwikkel je durf en lef? Efficiënt denken en handelen.
  4. Wanneer je vergeet om lief te hebben. Hoe vergroot je je emotionele intelligentie? Leer je weer openstellen. Hoe ontwikkel je een kern van vertrouwen? Open leren staan om emotioneel volledig te kunnen leven. Hoe ontstaat liefde en kun je dat weer opwekken?

Ik heb een pad aangereikt gekregen waar ik zelf op terug kan komen, dit is niet het einde van mijn reis, maar een spannend begin. En… wat een goede coach tools.

- NLP Master & coach

Data & locatie

Deze training kan alleen gedaan worden als je ‘Toegang tot je Eigen Genialiteit’ gedaan hebt. Klik hier voor meer informatie over deze training.

Trainingsdata in 2019
Zie de agenda of neem contact op.

De training wordt gegeven in IJburg, Amsterdam.

Direct contact opnemen

Investering

Neem contact op voor de kosten van deze training.

Trainingen zijn vaak aftrekbaar, vraag dit na bij de belastingdienst.

Bij het bedrag zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Vier-daagse training;
  • Koffie, thee en versnaperingen;
  • Syllabus;
  • De mogelijkheid om na de training te praten over een mogelijk vervolg traject (bijv. de training herhalen om het leren te verdiepen met een aanzienlijke reductie van de kosten).

Korting

Als je je voor beide training tegelijk opgeeft (TEG en Geniaal Leven) ontvangt je 100 euro korting op het totale bedrag.

Deel deze pagina...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin