AlgemeenGelukPodcast

Radio interview geluk is deprimerend – gewoon gelukkig zijn

By 12 juni 2017 juli 2nd, 2020 No Comments

Recentelijk ben ik geïnterviewd voor Meerradio bij het programma ‘Starten met Nederstigt en Houtkamp‘.

Naar aanleiding van het verschijnen van mijn nieuwste boek ‘Geluk is deprimerend ben ik gevraagd voor dit gesprek. Tijdens het 2 uur durende interview zijn verschillende onderwerpen aan bod gekomen rondom de thema’s ‘geluk’ en ‘depressie’. Het vierde deel van het interview gaat over de betekenis van ‘gelukkig zijn’. Wat zeg je eigenlijk wanneer je zegt: ‘ik wil gewoon gelukkig zijn’ en hoe kan dat verlangen je ongelukkig maken? Luister hieronder naar het fragment om hier uitleg over te horen.

Deel 4 – Wat betekent ‘ik wil gewoon gelukkig zijn’ eigenlijk?

Leave a Reply