HSP Coaching

Over HSP hoor je de laatste jaren steeds meer. Waarom zou je als je hoog gevoelig bent coaching kunnen gebruiken? Ik heb veel mensen begeleid die veelal door zelfdiagnose met HSP-problemen bij mij komen. Zaken als: ‘ik ben zo gevoelig’, ‘ik ben te gevoelig voor sfeer of kritiek’, ‘mensen begrijpen me niet’, ‘ik ervaar emotionele problemen’, ‘ik weet me geen raad met hoogbegaafdheid’, ‘ik ervaar relatieproblemen door HSP’, ‘ik kan geen grenzen stellen of de gevoelens van anderen buiten me houden’ en meer van dit soort klachten. Veel van deze zaken zijn te verlichten of te transformeren met de juiste aanpak. Ik heb de kennis en ervaring om je met veel van deze klachten te helpen.

Vraag nu een intakegesprek aanBel direct voor meer info

Of bekijk de andere vormen van coaching.

Accreditaties

Gecertificeerd internationaal meta-coach, Master NLP trainer en neuro-semantiek trainer met zeer veel aanvullende kennis en ervaring. NLP Master Health Certified (1998 NLPU, University Santa Cruz California, NLP en gezondheid specialisatie).Zie ook mijn biografie. Follow bij de IIOPM (International Institute of Organisational Psychological Medicine).

Een coach traject

 • De duur van een coach traject is gemiddeld tussen de 3 tot 8 gesprekken (1 tot 1,5 uur per keer). Transformatie en zo efficiënt mogelijk te werken zijn daarbij belangrijk.
 • Maak gebruik van 50% korting bij het intake gesprek!
 • Bij deelname aan een van mijn trainingen krijg je 5 coachgesprekken met korting.
 • Bij behoefte aan langere termijn coaching kan je in een keer 10 coachuren aanschaffen met pakket korting.
 • De locatie is IJburg, Amsterdam. Afspraken kunnen ook op locatie, bij bedrijven en overheden. Tevens maak ik gebruik van ‘Skype coaching’, coaching via Skype video verbinding. De resultaten zijn uitstekend.
 • Coaching is in vele gevallen aftrekbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij je eigen adviseur. Deze methodiek wordt helaas nog niet vergoed door verzekeraars.

Intake gesprek met een topcoach

Altijd al eens willen ontdekken wat een topcoach voor je kan betekenen? Maak nu gebruik van een intake coach gesprek van een uur met Wassili Zafiris voor de helft van de prijs (€ 87,50)! Gegarandeerd:

 • Verrassend nieuwe inzichten in je probleem.
 • Meer helderheid over wat je wilt bereiken.
 • Beweging in jouw situatie (of relatie).
 • Gevoel van richting en energie.
 • Duidelijkheid over ‘wat nu?’

Vraag nu een intakegesprek aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk op Verzenden. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om een datum in te plannen voor een intakegesprek.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Optioneel bericht

Door dit formulier te verzenden ga ja akkoord met de privacyverklaring.

Wassili gebruikt deze gegevens alleen om direct met je in contact te komen en verder nergens voor.

Wassili is voormalig lid van het Europese Nominatie Comité (ENCO) van de ICF voor de Leiderschapsposities in de Europese raad van advies, RAC.

Deel deze pagina...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin